Vi är Morgan Main Dealer Sweden och hos oss hittar du nya och begagnade Morgan tillsammans med handplockade brittiska veteraner och klassiska märken.
     Välkommen till oss på British Auto, strax utanför Göteborg.
0
0,00 kr 0 artiklar

Inga produkter i varukorgen.

Meny

Vi är british auto

British Auto Sweden AB är specialiserat på försäljning av klassiska bilar ifrån Storbritannien. Konceptet baserar sig på kärleken till brittiska bilar och den matchande livsstilen. Den egna fastigheten med showroom är utformad med stil och profil i högsätet, kryddat med en personlig touch och glimten i ögat. 

Som Morgan Main Dealer Sweden kan vi som enda företag i Sverige erbjuda Morgans nybilssortiment och tillbehör. Under takkronorna i vårt showroom hittar du nya, och begagnade, Morgan tillsammans med ett handplockat urval av andra engelska klassiska bilar. Här välkomnas du i en inbjudande atmosfär, och vi jobbar hela tiden på att vara en inspirerande mötesplats för entusiastbilägare.

Service och förtroende är två av våra honnörsord! Vi strävar alltid efter att hålla samma höga klass på både våra tjänster och de fordon vi har till försäljning. Du ska alltid kunna känna trygghet och tillit i vår relation.

Du finner oss nära E20 i Stenkullen / Lerum, mitt emellan Göteborg och Alingsås, en knapp halvtimme från Göteborg Landvetter Airport och cirka 10 minuters promenad från Stenkullens station.

Boka gärna tid hos oss för ett besök, så berättar vi mer. Du når oss på telefon 0302-10 000 eller mejla oss via vårt formulär så kontaktar vi dig.

British Auto Sweden AB ägs och drivs av paret Mats Johansson och Ann Hedström.

cross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram