British Auto Sweden AB är specialiserat på försäljning av bilklassiker, blivande klassiker och veteranbilar från Storbritannien. Konceptet baserar sig på kärleken till brittiska bilar och den matchande livsstilen. Den egna fastigheten med showroom är utformad med stil och profil i högsätet, kryddat med en personlig touch och glimten i ögat.

Från och med 1 december 2021 är British Auto Sweden AB svensk generalagent för Morgan Motor Company. Vi är stolta och hedrade över förtroendet att bli Morgans nya officiella svenska representant. Därmed kan vi erbjuda Morgans hela sortiment och vässa vår kompetens inom just det märket. Vi ser fram emot att utveckla vårt koncept och vårda det anrika varumärket Morgan framledes.

Under de eleganta takkronorna i vårt showroom kan du beskåda vackra Morganbilar samt ett handplockat urval av andra bilklassiker. Här välkomnas du i en inbjudande atmosfär och vi ser fram emot att vara en inspirerande mötesplats för entusiastbilägare från hela världen. Har du din drömbil, hjälper vi dig gärna att hitta den.

Boka gärna tid hos oss för ett besök, så berättar vi mer. Du når oss på telefon 0302-10000 eller mejla oss via vårt formulär så kontaktar vi dig.

Ann Hedström och Mats Johansson

PS. Besök gärna Morganklubbens hemsida www.mogsweden.nu